Bodyguard Sulfaatiton shampoomme on erityisesti suunniteltu palauttamaan kosteuden vaalennettuihin hiuksiin, jättäen ne kosteutettuiksi ja kiiltäviksi. Tässä on 7 syytä, miksi tämä shampoo sopii sinulle täydellisesti:

  1. Sulfaatiton shampoo auttaa ylläpitämään luonnollisia öljyjä jättäen hiuksesi huomattavasti pehmeämmiksi ja kiiltävämmiksi. Kovat sulfaatit poistavat nämä öljyt, mikä johtaa tylsiin, hauraisiin ja heikkoihin hiuksiin.
  2. Tämä shampoo säästää myös aikaasi, sillä se auttaa säilyttämään värjättyjen hiusten värin. Loistava investointi hiusvärisi eliniän ja eloisuuden pidentämiseen.
  3. Sulfaatiton shampoomme on hellävarainen herkälle päänahalle, ja se on loistava vaihtoehto ärsytyksen ja tulehduksen estämiseen. Minimoimalla altistumisen voimakkaille kemikaaleille se edistää terveempiä hiuksia ja päänahkaa.
  4. Täysin pörröttömät hiukset saattavat tuntua mahdottomalta saavutukselta, mutta sulfaattiton shampoo voi auttaa vähentämään ja jopa ehkäisemään hiusten pörröisyyttä.
  5. Morjesta kosteutettuja hiuksiasi! Sulfaatittomat shampoot auttavat päänahkaa säilyttämään luonnollisen kosteuden ja tekevät sitä kautta muutoksen kuiville tai vaurioituneille hiuksille. Koe terveemmät ja ravitut suortuvat.
  6. Sulfaatiton shampoomme ei ole hellävarainen vain hiuksille ja päänahalle, vaan se on myös turvallinen silmille. Ei enää polttavaa tunnetta, jos sitä joutuu vahingossa silmiisi, mikä tarkoittaa, että pesuhetkesi voi olla huoleton!
  7. Yleisesti kasvijohdannaisista valmistetut sulfaatittomat shampoot ovat ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja verrattuna sulfaattipitoisiin shampooihin.

Levitä Bodyguard Sulfate-Free Shampoo kosteisiin hiuksiin ja hiero hellästi vaahdoksi. Huuhtele huolellisesti haalealla tai viileällä vedellä.