Tervetuloa uskomattoman No Yellow Maskin käyttämisen oppaaseemme. Tämä on naamio, joka on suunniteltu neutralisoimaan itsepäisiä keltaisia ​​sävyjä sekä luomaan kauniin tuhkaisen lookin, ja on täydellinen No Yellow Shampoon kumppani.

Samalla kun shampoo antaa sävyä ja puhdistavia ominaisuuksia, naamio tarjoaa paksumman koostumuksen ja tehokkaamman pigmentin intensiivisempään hoitoon. Koe tuotteen voidemainen koostumus ja ylellisen pehmeä tunne hiuksissasi No Yellow Mask -naamion käytön jälkeen ja ihastu upeaan, viileän sävyiseen lookiin!

NO YELLOW MASK:IN KESKEISET EDUT:

- Neutralisoi ei-toivotut kellertävät sävyt ja luo upean tuhkaisen sävyn
- Palauttaa hiuksillesi kiiltoa ja eloisuutta jättäen ne moitteettomaan kuntoon
- Taistelee tylsiä ja elottomia hiuksia vastaan ​​ja lisäten ripauksen hehkua
- Tasoittaa ja hoitaa hiuksiasi, mikä helpottaa niiden harjausta ja muotoilua

KÄYTTÖOHJEET:

1. Levitä shampoopesun jälkeen No Yellow Maskia pyyhekuiviin hiuksiin.

2. Hiero naamiota tasaisesti keskittyen kohtiin, joissa on eniten keltaisia ​​sävyjä.

3. Anna ravitsevan koostumuksen vaikuttaa hiuksissa noin 1-5 minuuttia.

4. Huuhtele naamio huolellisesti, jolloin saat näkyviin virkistyneet ja elvytetyt hiukset, joissa ei ole keltaisia ​​sävyjä.

5. Huomaa, että naamio sisältää vahvaa pigmenttiä ja pitkä vaikutusaika voi aiheuttaa violetin/sinisen sävyn hiuksiisi. Ole varovainen ja säädä ajoitus haluamasi tuloksen ja hiusten kunnon mukaan.

Suosittelemme käyttämään No Yellow Mask -naamiotamme intensiivisenä hoitona ja No Yellow Shampootamme ylläpitohoitona.

Esittele kauniita vaaleita hiuksiasi luottavaisin mielin ja anna No Yellow Mask -naamiomme viedä hiustenhoitorutiinisi uudelle tasolle. Sano hyvästit keltaisille sävyille ja tervetuloa elvytetyille ja eloisille hiuksille!