Avaa unelmiesi pastellimaailma!

Oletko valmis sukeltamaan unenomaisten pastellisävyjen maailmaan? Hiusvärimme ovat kankaasi, ja meillä on sinulle täydellinen pensseli – Blanc Blanche Toner! 

Vaihe 1: Valitse

Valitse mieluinen väri, nappaa kaveriksi Blanche Toner ja sekoita! Tämä on salainen reseptisi tuon pehmeän pastellisen täydellisyyden saavuttamiseen.

Vaihe 2: Sekoita

Kun sekoittelet pastellisekoitustasi, Blanche käyttää viehätysvoimaansa vähentäen intensiteettiä ja antaa sinulle kaipaamasi unenomaisen, vaaleamman sävyn. Lisää toneria vähän kerrallaan, jotta voit tarkkailla millainen sävystä on tulossa.

Vaihe 3: Levittäminen

Levitä ja hiero uniikkia sävyäsi hellävaraisesti hiuksiin ja anna sen tehdä ihmeitä. Huippuhoitoaineemme takaa, että hiuksesi pysyvät onnellisina ja terveinä koko prosessin ajan. Lisää hehkua pitämällä pastellistamestariteosta hiuksissasi vähintään 2 tuntia.

Vaihe 4: Huoltaminen

Jotta pastelliparatiisisi pysyy kunnossa, pese hiuksiasi väriä suojaavalla tai sulfaatittomalla shampoollamme. Se on pitkäkestoisen ja eloisan värin salaisuus!

Vaihe 5: Toista ja tallenna

Hiusväriemme kauneus? Ne eivät ole vain yhden kerran ihme! Voit sekoittaa, yhdistää ja säilyttää ainutlaatuisia sävyjäsi kotona ja korjata sävyä kun mieliala laskee!

Oletko valmis maalaamaan pastellin maailman? Aloita mestariteoksen luominen nyt!