Herman's Amazing Bodyguard Orchid Complex Shampoo on välttämätön hiustenhoitotuote eloisille värjätyille hiuksille! Tämä väriä suojaava shampoo, on rikastettu orkidea- ja auringonkukkauutteella, siinä on myös kasveista peräisin oleva UV-suoja, joka tarjoaa erinomaisen suojan UV-vaurioita vastaan ​​pitäen hiuksesi kosteutettuina ja upean kiiltävinä.

Tässä on 10 syytä, miksi sinun pitäisi kokeilla sitä:

1. Säilyttää eloisan värin: Väriä suojaava shampoo on erityisesti suunniteltu avuksi säilyttämään värjättyjen hiustesi eloisuus ja varmistamaan, että värisi pysyy raikaana pidempään.
2. Estää haalistumista: Color Protector shampoon erikoistuneet ainesosat muodostavat suojaavan pinnan jokaisen hiuksen ympärille, suojaten niitä ulkoisilta tekijöiltä, ​​jotka voivat aiheuttaa värin haalistumista, kuten UV-säteiltä ja ympäristön epäpuhtauksilta.
3. Parantaa kiiltoa: Color Protector shampoo sisältää  ainesosia, jotka lisäävät kiiltoa jättäen hiuksesi näyttämään raikkailta, ​​terveiltä ja säteileviltä.
4. Ravitsee ja hoitaa: Monet väriä suojaavat shampoot on rikastettu ravitsevilla ainesosilla, jotka auttavat kosteuttamaan hiuksia pitäen ne pehmeinä, sileinä ja hallittavissa.
5. Hellävarainen puhdistus: Väriä suojaava shampoomme on suunniteltu hellävaraisiksi hiuksille ja päänahalle, mikä takaa perusteellisen mutta miedon puhdistuksen poistamatta luonnollisia öljyjä tai aiheuttamatta vahinkoa.
6. UV-suoja: Värisuojashampoon tärkein etu on sen kyky suojata hiuksiasi UV-säteiden vahingollisilta vaikutuksilta, jotka voivat johtaa värin haalistumiseen ja kuivumiseen.
7. Parantaa hiusten terveyttä: Tarjoamalla tärkeitä ravintoaineita ja kosteutusta, väriä suojaava shampoo auttaa parantamaan hiustesi yleistä terveyttä ja kuntoa edistäen vahvempia, kimmoisampia hiuksia.
8. Minimoi katkeilun: Säännöllinen värisuojashampoon käyttö voi auttaa vähentämään hiusten katkeilua ja haaroittuneita latvoja, koska se vahvistaa ja vahvistaa hiusrakennetta.
9. Pitkäkestoiset tulokset: Color Protector shampoota käyttämällä hiusvärisi kestää pidempään kirkkaana värjäyksen tai salonki käyntien välillä, jolloinka siinä säästää aikaa ja rahaa.
10. Soveltuu kaikille hiustyypeille: Väriä suojaava shampoomme on suunniteltu toimimaan tehokkaasti eri hiustyypeissä, mukaan lukien värjätyt, vaurioituneet, kuivat tai kemiallisesti käsitellyt hiukset, tarjoten etuja monille henkilöille.

Levitä Bodyguard Orchid Complex Shampoo kosteisiin hiuksiin ja hiero hellästi vaahdoksi. Huuhtele huolellisesti haalealla tai viileällä vedellä.