Oletko valmis aloittamaan eloisien hiusten värjäysmatkan Herman's Amazing Hair Colors -väreillä? Fantastista! Olemme täällä opastamassa sinua kuinka saat kaiken irti uskomattomista sävyistämme ja saat virheettömän lopputuloksen.

Puhutaan määrästä. Meiltä kysytään usein: "Kuinka paljon hiusväriä tarvitsen projektissani?" Vastaus löytyy hiustesi pituudesta ja paksuudesta. Tässä on kätevä suuntaa antava ohje:

Siilitukka - 1 purkki
Pixie tai Bob - 2 purkkia
Olkapituus - 3 purkkia
Kainalosta keskiselkään - 4 purkkia
Erittäin pitkät hiukset - 5 purkkia tai enemmän


Nämä ovat yleisiä suosituksia. Muista, että todellinen määrä riippuu hiustesi paksuudesta ja kunnosta. Kuivat hiukset imevät itseensä enemmän väriä, joten on hyvä muistaa, että hiukset ovat pyyhekuivat väriä levitettäessä. 

Miksi painotamme riittävän tuotteen tärkeyttä? Kuvittele tämä: Olet keskellä värjäämistä ja yhtäkkiä huomaat, että värit ovat loppumassa. Paniikki iskee, ja tulee kiire hakemaan lisää tuoteitta, mutta valitettavasti vahinko on tehty. Lopputulos? Epätasainen värjäystulos, joka ei välttämättä vastaa odotuksiasi.

Tällaisten värjäyskatastrofien välttämiseksi suosittelemme varaamaan tuotteita riittävästi. On parempi olla turvassa kuin katua! Lisäksi, jos sinulle jää väriä käyttämättä, älä huoli. Voit säilyttää avointa purkkia jopa vuoden tai sekoittaa sitä hoitoaineeseesi säännöllistä ylläpitoa varten.

Muista, että hiuksesi ansaitsevat parasta, ja Herman's Amazing Hair Colors -värien avulla olet upealla matkalla kohti hiusten täydellisyyttä. Mahtavia värjäilyjä! 🌈✨

Onko sinulla lisää kysymyksiä tai tarvitsetko henkilökohtaista neuvontaa? Lähetä meille viestiä osoitteeseen info@hermanshaircolor.com.