Oletko koskaan haaveillut rohkeista, eloisista väreistä ilman pitkäaikaista sitoutumista? Älä haaveile enään! Suoravärimme ovat avain väliaikaiseen muutokseen, joka on yhtä jännittävää kuin vaivatontakin.

Värjää vaurioitta!

Hoitoainepohjaiset suoravärimme vaikuttavat hiusten päällimmäisiin kerroksiin – ne eivät siis silsällä ammoniakkia tai vetyperoksidia. Ota muutos vastaan ilman pelkoa hiusten vaurioitumisesta.

Odotettavissa värikästä matkaa!

Herman's Amazing suoraväri ei ole pelkkä värjäys, se on kokemus. Nauti ainutlaatuisista sävyistämme, jotka eivät vain lisää väriä vaan ne myös ravitsevat hiuksiasi värjäyksen aikana. Vaihtele rohkeasti Rosie Goldista Tammy Turquoiseen tai Fiona Fire:iin, Rajoja ei ole jos uskallusta on.

Ei huolta haalistumisesta!

Oletko huolissasi epätasaisesta haalistumisesta? Älä huoli! Pesu pesulta väri haalistuu kauniisti ja tasaisesti vaaleammaksi sävyksi, mikä varmistaa huomaamattoman siirtymisen ilman laikukkaita yllätyksiä.

Sukella rajattomien värimahdollisuuksien maailmaan Herman's Amazingin avulla. Meillä se ei ole vain hiusten värjäys, vaan se on eloisa matka!