VALMISTELU

Ennen suoraväriemme käyttöä on hyvä tietää asioita, jotka voivat vaikuttaa lopputulokseen. Suoravärit vaativat esivaalennetun pohjan tarttuakseen parhaiten, joten jos hiuksesi ovat luonnolliset ja käsittelemättömät tai jos hiuksissasi on vielä vanhaa väriä, sinun tulisi vaalentaa ne. Voit valita joko 3 %, 6 % tai 9 % vaalennuspaketin riippuen halutusta lopputuloksesta sekä hiustesi väristä ja paksuudesta.

Suosittelemme vähentämään lämpötyökalujen käyttöä vaalennusta edeltävällä viikolla. Jos hiuksesi ovat liian kellertävät vaalennuksen jälkeen, käytä No Yellow Shampoota tai No Yellow Mask -naamiota neutraloimaan keltainen valkoisemmaksi. Tämä on tärkeää, jotta väristä tulee mahdollisimman puhdas eikä keltaisuus ei taita väriä toiseksi.

Pese hiuksesi syväpuhdistavalla shampoolla ja vältä hoitoaineita tai muita hiustenhoitotuotteita, koska ne estävät suoravärin tarttumisen.

KÄYTTÖ

Varmista, että sinulla on tarpeeksi tuotetta hiusten värjäysprojektiisi, sillä liian pieni määrä väriä voi tehdä lopputuloksesta liian vaalean, epätasaisen tai väärän sävyn.

Kampaa hiuksesi ja työskentele pienissä osissa takaa eteenpäin. Levitä paksu kerros hiusväriä pyyhekuivaan suortuvaan ja hiero sitä kevyesti, koska se auttaa väriä kiinnittymään paremmin. Anna värin vaikuttaa 60-90 minuuttia. Jotkut sävyistämme vaativat pidemmän käsittelyajan, joten tarkista aina tuotekohtaiset tiedot verkkosivuiltamme hermanshaircolor.com. Pitkäkestoisemman tuloksen saamiseksi anna värin vaikuttaa 2+ tuntia tai jopa yön yli. Hiusvärimme ovat hoitoainepohjaisia, joten ne ravitsevat hiuksiasi kuin syvähoito värjäyksen aikana. Käytä suihkumyssyä tai tuorekelmua värjäyksen aikana, jotta väri pysyy kosteana ja vaikutus olisi parempi.

Huuhtele haalealla tai viileällä vedellä ja nauti uudesta intensiivisestä hiusväristäsi, joka kestää 8-12 pesukertaa (tulokset vaihtelevat valitun sävyn, pohjavärin ja hiusten kunnon sekä käsittelyajan mukaan ja hiustenhoitorutiineilla on myös iso vaikutus).

HYVÄ TIETÄÄ!

Lopputulokseen ei vaikuta pelkästään itse väri, vaan myös tuotteen määrä, vaalennusaste, käsittelyaika, hiusten pohjaväri ja kunto sekä ennen värjäystä käytetyt hoitotuotteet.

Pastellivärimme (Vicky, Polly, Rosie, Thelma, Stella ja Mika) ovat yleensä helpompia haalistumaan hiuksista, koska niissä on vähemmän intensiivistä pigmenttiä. Ne vaativat myös todella vaalean pohjan, joten ne toimivat parhaiten tason 10 vaaleilla hiuksilla.

UV-värimme (Peggy, Polly, Felicia, Tara, Olivia, Daisy ja Mika) loistavat parhaiten vaaleammalla pohjalla (taso 10).

Kaikki hiusvärimme ovat tee-se-itse-ystävällisiä, joten voit helposti sekoittaa ainutlaatuisen sävyn tai tehdä minkä tahansa sävyn pastelliksi lisäämällä siihen Blanche Toneria.

Onnistunut värjäystulos edellyttää myös väriteorian tuntemusta, sillä varsinkin jos haluat vaihtaa sävystä toiseen, saatat joutua ensin neutraloimaan vanhan sävyä, jotta saat lopputulokseksi haluamasi värin.